kaercher

Grupul german Kaercher face angajări la cele două fabrici pe care le deține la Curtea de Argeș. În total, sunt disponibile 16 joburi, căutându-se printre altele controlor financiar, contabil senior, inginer testare, asistent manageri și șef depozit. La ora actuală la cele două fabrici din Curtea de Argeș lucrează peste 1.200 de oameni, iar în perioada 2024-2025 vor fi angajați încă 200 de salariați.

În prezent, Kaercher are două fabrici la Curtea de Argeș, prima fiind deschisă în 2016, iar a doua în 2021. Nemții produc la Curtea de Argeș peste un milion de aspiratoare pe an, atât pentru întrebuințări casnice, cât și profesionale. Investiția în fabrica deschisă acum trei ani s-a ridicat la aproximativ 22 milioane euro.

Kaercher a investit până acum peste 60 de milioane de euro în clădiri și tehnologie la Curtea de Argeș.

Conform datelor de la Ministerul Finanțelor, în 2023 cele două fabrici de la Curtea de Argeș au generat o cifră de afaceri de peste un miliard de lei și un profit net de peste 19 milioane lei. Profitul înregistrat anul trecut a fost de aproape trei ori mai mare față de cel din 2022.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.