springLansat în primăvara acestui an, noul model Dacia Spring electric stârnește deja numeroase comentarii pozitive. Cu o motorizare de 65 CP și un consum excelent în ciclul mixt WLTP, 14,6 kWh/100 km, Dacia Spring a atras deja numeroase comenzi.

Iar jurnaliștii irlandezi de la Irish Times, cel mai important și vechi ziar din Irlanda, au realizat luni 15 iulie un articol elogios legat de noua Dacia Spring.

”Dacia Spring îți dă tot ceea ce ai nevoie. Mașina produsă de Dacia este cel mai ieftin vehicul electric comercializat în Irlanda. Cu un interior mai clasic decât te-ai aștepta, Dacia merită fiecare bănuț cu noua mașină, chiar dacă Spring nu este o mașină proiectată pentru a fi rapidă. Noua Dacia Spring este, cu o greutate de doar 984 kilograme, cea mai ușoară mașină electrică de pe piață”, scriu jurnaliștii de la Irish Times.

Spring, primul model Dacia complet electric, a făcut ca mobilitatea cu emisii zero să devină accesibilă unei baze largi de clienți, pe toate piețele sale de comercializare. Lansat în 2021, Spring a ocupat, pentru doi ani consecutiv, în 2022 și 2023, locul al treilea în Europa în clasamentul celor mai vândute mașini electrice către clienții persoane fizice. În total, de la lansare, peste 150.000 de exemplare Dacia Spring au fost înmatriculate pe plan internațional.

Dacia Spring este un model cu multe premii în palmares. Eficiența sa energetică și amprenta de carbon scăzută au fost recunoscute în 2022, când a primit ratingul maxim de 5 stele în urma testelor efectuate de Green NCAP.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.