autostradaLucrările la cele două tronsoane din autostrada Sibiu-Pitești aflate în întregime pe teritoriul Argeșului merg într-un ritm foarte bun. O arată și datele furnizate luni 1 iulie pentru FinanciarPress.ro de către CNAIR.

La tronsonul 4 (Tigveni-Curtea de Argeș), cu o lungime totală de 9,86 kilometri și unde sunt două tuneluri de 1,3 kilometri fiecare, stadiul lucrărilor a ajuns la aproape 40% luni 1 iulie. Lucrările la acest tronson au început în martie 2022, perioada de execuție fiind de trei ani și opt luni. Practic, lucrările ar trebui finalizate cel târziu în 2026.

În ceea ce privește stadiul lucrărilor la tronsonul 5 (Curtea de Argeș-Pitești), în lungime de 30,35 kilometri, stadiul lucrărilor a depășit aici deja procentul de 71%. Lucrările au început în septembrie 2021. Și, deși mai mulți oficiali din Guvern au declarat că acest tronson va fi gata până în noiembrie 2024, mai multe surse autorizate au precizat pentru FinanciarPress.ro că cel mai probabil tronsonul 5 va fi finalizat în primăvara anului viitor.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.