salariuleconomie.jpgDe la 1 iulie 2024, adică de luni, salariul minim brut va crește la 3.700 lei brut (2.363 lei net), iar suma de 300 de lei nu va fi taxată. Problema este că nu au modificat și un plafon în funcție de care se pot acorda cei 300 de lei netaxați, ceea ce înseamnă că li se vor tăia salariaților banii de la bonurile de masă, dacă nu se schimbă legislația.

Acum, plafonul este de 4.000 de lei, ceea ce înseamnă că dacă nu se modifică, în loc de bonuri de masă de 700 lei, vor primi de 300 lei de la 1 iulie 2024.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.