parc

Un investitor extrem de apreciat la nivel național, omul de afaceri Nicolae Movileanu din Mioveni va începe în toamna acestui an unul dintre cele mai mari proiecte de pe litoralul românesc din ultimele decenii. Este vorba de cel mai mari parc de distracții de pe litoralul românesc, ce va fi amplasat în stațiunea Neptun. Investiția se ridică la aproximativ 60 de milioane de euro. ”Lucrările la viitorul parc de distracții vor începe în toamna acestui an și vor fi create 300 de locuri grație acestui proiect”, a declarat omul de afaceri Nicolae Movileanu în exclusivitate pentru FinanciarPress.ro.

Proiectul privind parcul de distracții de la Neptun a fost suspendat o perioadă din cauza instabilității politicii monetare a BNR in ceea ce privește dobânda creditelor, așa cum preciza în urmă cu doi ani Nicolae Movileanu pentru FinanciarPress.ro.

Viitorul parc de la Neptun va fi unul dintre primele cinci din Europa. Proiectul va avea o suprafață de 37 de hectare și va avea, printre altele, aqua park (12 hectare), un râu, spații comerciale, “vulcani”, zone de agrement și un hotel cu 200 de camere.

Soții Nicolae și Mariana Movileanu se numără printre cei mai mari investitori de pe litoralul românesc și controlează complexurile hoteliere Mera Resort şi Mera Holiday Resort în Venus, plus hotelurile Mera Brise Mangalia şi Mera Onix în Cap Aurora, toate acestea însumând aproximativ 2.000 de locuri de cazare.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.