cucuruz

Absolvent al Facultății de Electronică de la Universitatea din Pitești în 2000 și având un master în sisteme inteligente de comunicare tot la Universitatea din Pitești, Cristian Cucuruz este unul dintre românii cu o carieră internațională la nivel foarte înalt în industria auto. De doi ani și jumătate, acesta este manager de producție la Valeo North America Inc., subsidiara din Statele Unite a Valeo, una dintre cele mai mari companii de pe glob din industria de componente auto, cu 183 de fabrici în toată lumea, dintre care 10 în S.U.A. În Statele Unite, Valeo are aproape 4.000 de angajați.

Cristian Cucuruz a lucrat la început peste opt ani pentru Auto Chassis International Romania, ajungând ulterior la Valeo Sisteme Termice Mioveni, unde a fost manager de producție timp de peste trei ani. Iar performanțele sale excelente l-au făcut să urce în carieră, lucrând pentru Valeo în Statele Unite în funcții de conducere din iunie 2016.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.