cristian_gentea_primar_pitesti.png

Pe 18 aprilie, cu o zi înainte de deschiderea oficială a Simfoniei Lalelelor, Piteștiul primește în dar pasarela auto-pietonală din cartierul Tudor Vladimirescu, pasarelă construită de firma care realizează Argeș Mall și care va fi cedată municipiului.

”Pasarela din cartierul Tudor Vladimirescu va fi deschisă circulației din 18 aprilie. Acesta va contribui mult la fluidizarea traficului în zonă și va lega cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului”, a declarat pentru FinanciarPress.ro primarul Cristian Gentea.

Pasarela auto-pietonală ce va face legătura între Bulevardul Frații Golești și Argeș Mall din cartierul Tudor Vladimirescu (a cărui deschidere este pe 25 aprilie) a fost realizată într-un an și trei luni, costurile ridicându-se la aproximativ șase milioane de euro.

4-aprilie-pasarela-tudor-vladimirescu.jpg

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.