barajul-vidraru.jpgHidroelectrica încearcă din nou, pentru a șasea oară, să retehnologizeze hidrocentrala Vidraru de pe Argeș, una dintre cele mai importante centrale de pe râurile interioare din România, după cinci tentative eșuate.

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a scos din nou la licitație în sistemul electronic de achiziții pubice contractul de retehnologizare a amenajării hidroenergetice Vidraru, conform datelor de pe platforma de licitații.

Valoarea estimată a contractului este, de data aceasta, de 188 de milioane de euro, sensibil mai mare decât cea de 145 de milioane de euro, de acum doi ani.

Aceasta este a șasea tentativă de retehnologizare a centralei Vidraru, după cinci eșecuri consecutive. Toamna trecută, a cincea tentativă pentru această procedură s-a oprit fără se semneze un contract: Hidroeletrica a spus că nu poate lua în considerare singura ofertă primită, care a venit de la un consorțiu condus de o companie românească. 

Tags: hidroelectricaretehnologizare vidraruvidraru

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.