electricDeși Argeșul are o rețea din ce în ce mai extinsă de puncte de încărcare pentru mașinile electrice, nu la fel de bine stăm în ceea ce privește numărul de mașini electrice achiziționate. Conform datelor furnizate de către Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor pentru FinanciarPress.ro, în luna noiembrie în Argeș au fost înmatriculate doar 11 vehicule electrice, dintre care 7 sunt Dacii Spring, iar două mașini Tesla.

În total, luna trecută în Argeș au fost înmatriculate 1.249 automobile, cele mai multe fiind Dacia (320 – dintre care 138 Duster), Renault (186), Volkswagen (157) și BMW (115).

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.