duster-spy-1.jpgSUV-ul Dacia Duster a ajuns la a treia generație și noua mașină va fi arătată la final de februarie, la salonul auto de la Geneva care revine după cinci ani.

În primăvara lui 2024 primele mașini Duster vor ajunge la clienți, scrie Automotive News. 

Prima generație Duster a fost lansată în 2010, iar prețurile porneau de la 10.500 euro. 

A doua generație Duster a fost lansată în 2017, cu prețuri de la 12.350 euro. Duster costă în prezent de la 17.900 euro, iar variantele cu maxime dotări ajung la 25.000 de euro.

Duster și-a găsit peste 2,3 milioane de clienți în 13 ani, iar în Europa are, în medie, vânzări de 13-14.000 de unități pe lună. Duster reprezintă cam două treimi din producția uzinei de la Mioveni. 

Duster 3 va fi arătat publicului larg la salonul auto de la Geneva care se ține între 26 februarie și 4 martie 2024. Salonul revine pentru prima oară după 2019. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.