dacia-online.jpgRomânii au început să cumpere și mașini online, nu doar haine sau electrocasnice. În primele 10 luni ale anului 2023 Dacia a înregistrat 8.000 de comenzi online, dublul vânzărilor înregistrate în aceeași perioadă a anului trecut, potrivit datelor transmise de reprezentanții Dacia.

Sandero Stepway, urmat de modelul electric Spring și de Dacia Duster, au fost cele mai cumpărate modele online, conform reprezentanților Dacia.

„În ceea ce privește prețul de achiziție, acesta variază în funcţie de alegerile clientului (dacă îşi dorește o versiune cu echipare completă, dacă optează pentru programul Rabla sau pentru servicii precum Dacia Finance, care se aplică ulterior comenzii făcute online)”, au declarat reprezentanții companiei.

Aceștia transmit că platforma de vânzări online Dacia include modelele gamei aflate în stoc, precum și oferte exclusive, iar livrarea vehiculului se poate face atât în showroom cât și la adresa de domiciliu. O astfel de platformă de e-commerce este disponibilă și în Marea Britanie.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.