dacia-spring.jpgAsamblarea modelului Dacia Spring în China ar putea duce la o sistare a subvențiilor oferite de statul francez pentru achiziția modelului electric.

Noile reglementări cu privire la subvențiile acordate celor care cumpără mașini electrice, aflate în discuție în executivul de la Paris, ar putea face vehiculele produse în China neeligibile. Conform AutomotiveNews Europe, care citează oficiali ai grupului Renault, compania se așteaptă să piardă stimulentele franceze pentru mașini electrice în cazul modelului Dacia Spring.

În Hexagon, succesul Dacia Spring este pus în special pe seama subvențiilor acordate de stat pentru achiziția de mașini nepoluante. Ca și în România, având un preț de catalog redus pentru un vehicul alimentat strict de baterii, mașina produsă în China ajunge ca după aplicarea bonusului să aibă un preț imbatabil. Mai exact, grație stimulentelor, prețul de bază de circa 21.000 de euro scade la doar 16.000 de euro.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.