petrom-nou.jpgPetrom, liderul pieței carburanților, a ieftinit vineri 13 octombrie 20213, carburanții cu 10 bani pe litru, iar după aceste modificări de prețuri benzina scade sub 7 lei litrul. Pragul de 7 lei pe litru a fost depășit la începutul lunii august.

Stațiile Petrom afișează vineri 13 octombrie, un preț de 6,96 lei pentru un litru de benzină standard și unul de 7,60 lei pentru cel de motorină standard.

Precedenta ieftinire a benzinei standard și motorinei standard a avut loc sâmbătă, 7 octombrie, tot cu câte 10 bani pe litru. Marți, benzina s-a mai ieftinit cu 1 ban.

Petrom a ieftinit și joi 05 octombrie benzina standard cu 5 bani pe litru, iar prețul motorinei standard a scăzut cu 1 ban pe litru, după o serie de scumpiri care au dus prețul motorinei spre 8 bani pe litru.

Altă ieftinire a benzinei standard a avut loc luni, 02 octombrie, când prețul a mai scăzut cu 5 bani pe litru. Tot o ieftinire de 5 bani a fost aplicată și joi 28 septembrie.

 

Comparativ cu luna trecută, prețul mediu al unui litru de benzină a scăzut cu 2,1%, ceea ce înseamnă că un plin (50 de litri) costă astăzi cu 7,5 lei mai puțin decât în urmă cu 30 de zile. În cazul motorinei, prețul mediu al unui litru a crescut cu 2,8%, ceea ce înseamnă că un plin (50 de litri) costă astăzi cu 10,5 lei mai mult decât în urmă cu 30 de zile.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.