macro-nord-residence-catalin-ene.jpgOamenii de afaceri argeșeni Cătălin Ene și Sorin Mihai Cîrstea, proprietarii complexului de creștere a porcilor Macro Suin, pregătesc extinderea cu circa 300 de apartamente a Macro Nord Residence, primul lor bloc cu locuințe de pe piața bucureșteană, aflat încă în construcție, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro. Acesta devine cel mai mare proiect imobiliar al investitorilor.

Compania Macro SRL, împărțită de cei doi antreprenori, a început în 2021 construcția unui bloc cu 5 etaje și 54 de apartamente pe Șoseaua București – Târgoviște, nr. 38C, o investiție de circa 4,5 milioane de euro. La parterul blocului vor fi amenajate spații comerciale cu o suprafață de circa 300 de metri pătrați și se vor asigura 88 de locuri de parcare.

Blocul din cartierul bucureștean Străulești este realizat pe un teren cu o suprafață de circa 3.000 de metri pătrați și se învecinează cu un alt ansamblu rezidențial, denumit Magnolia Urban Residence, cu 170 de apartamente, dezvoltat de importatorul pentru finisaje și amenajări Profilux, care face, tot aici, un complex cu 16 vile. Proiectul Macro este la 200 de metri distanță de complexul comercial cu Kaufland, Lidl, Pepco Străulești, de lângă Șoseaua de Centură a Bucureștiului.

Ene și Cîrstea au început, recent, promovarea unui Plan Urbanistic de Detaliu care prevede construirea, în continuarea blocului denumit Macro Nord Residence, a încă 5 blocuri cu 4 și 5 etaje și o suprafață desfășurată totală de 24.308 metri pătrați, echivalentul unui număr de 300 de apartamente. Planul investitorilor pentru viitorul complex rezidențial Noua dezvoltare se va realiza pe un teren cu o suprafață de circa 16.000 de metri pătrați, iar costul investiției poate fi estimat la 15 milioane de euro, pe baza proiectelor similare realizate în zonă. Marcat cu roșu este primul bloc deja construit din complex Compania a construit până acum mai multe clădiri rezidențiale, care însumează peste 250 de locuințe. 

Investiția imobiliară pregătită în cartierul Străulești este cea mai mare de până acum a dezvoltatorului.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.