kaercherGrupul german Kaercher, ce deține două fabrici la Curtea de Argeș, va face o investiție de peste 22 de milioane de euro în Argeș în această toamnă. Reprezentanții Kaercher au precizat în exclusivitate pentru FinanciarPress.ro că investiția va fi finalizată în cursul anului viitor. Oficialii Kaercher au mai declarat pentru FinanciarPress.ro că la ora actuală la cele două fabrici din Curtea de Argeș lucrează peste 1.200 de oameni, iar în următorii doi ani vor fi angajați încă 200 de salariați.

În prezent, Kaercher are două fabrici la Curtea de Argeș, prima fiind deschisă în 2016, iar a doua în 2021. Nemții produc la Curtea de Argeș peste un milion de aspiratoare pe an, atât pentru întrebuințări casnice, cât și profesionale. Investiția în fabrica deschisă acum doi ani s-a ridicat la aproximativ 22 milioane euro.

Kaercher a investit până acum peste 60 de milioane de euro în clădiri și tehnologie la Curtea de Argeș, estimând că în acest an va atinge vazari de peste 200 milioane euro.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.