apa-canal.jpgS.C. APĂ CANAL 2000 S.A. aduce la cunoștință utilizatorilor care sunt potențiali poluatori prin natura activităților desfășurate și implicit a apelor uzate evacuate în rețeaua de canalizare din aria de operare că, în baza prevederilor Regulamentului consolidat și armonizat al serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare din aria de competență a unităților administrativ – teritoriale  ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Argeș aprobat prin Hotărârea AGA ADIA nr. 36/31.08.2023, au obligația de a depune, la  GHIȘEUL UNIC din Pitești, Bd. I.C. Brătianu, nr. 24A  sau pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., solicitarea în vederea emiterii autorizației privind alimentarea cu apă și evacuarea apelor uzate în concordanță cu conținutul cadru postat pe site-ul societății www.apacanal2000.ro.

În cazul nedeținerii Autorizației privind alimentarea cu apă și evacuarea apelor uzate se aplică tarif majorat 50% în primele 30 de zile de la încheierea contractului, respectiv 100% în perioada următoare, conform prevederilor art.11 punct 11.3 din contract.

Utilizatorii care au aceasta obligație sunt cei care nu au obținut Autorizație privind alimentarea cu apă și evacuarea apelor uzate și care desfășoară următoarele activități economice:

- Restaurante, săli evenimente, hoteluri cu module de preparare a hranei, catering, cantine, pensiuni cu module de preparare a hranei;

- Cofetării, patiserii, gogoșerii, simigerii, pizzerii, fast-food-uri etc.;

- Spălătorii auto, spălătorii textile;

- Cabinete stomatologice, laboratoare analize, spitale, clinici medicale;

- Acoperiri metalice;

- Abatoare, carmangerii;

- Service auto;

- Tipografii;

- Brutării și centre de panificație;

- Unități de învățământ / educație  cu module de preparare a hranei;

- Unități militare cu module de preparare a hranei / spălătorie lenjerii / parc auto;

- Unități de cazare / îngrijire / azile de bătrâni cu module de preparare a hranei / spălătorie lenjerii;

- Unități pentru creșterea și îngrijirea animalelor cu spații de producție, cabinete veterinare cu  spațiu de  intervenții chirurgicale;

- Stații distribuție carburanți;

- Parcuri auto;

- Supermarketuri cu module de preparare a hranei, compartimente de coacere bake-off;

- Activități de producție (cablaje, piese auto, cauciuc, încălțăminte, mobilă, piese și accesorii auto și pentru motoare, prelucrare lemn, folie, produse chimice - vopseluri, antigel, detergenți, diluant, cauciuc, produse alimentare și nealimentare, băuturi alcoolice, non-alcoolice, tutun, hârtie igienică, stații betoane, stații asfalt, plăci ceramice, hale industriale etc).

         

Termenul pentru depunere / transmitere documentație tehnică este 31.11.2023.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.