protest-anunt-scris.jpgAngajații sistemului fiscal nu acceptă răspunsul Ministerului Muncii prin care se blochează posibilitatea de a urma pașii legali privind declanșarea grevei generale, iar protestele vor continua la nivel național, a transmis Federația Națională a Sindicatelor din Finanțe.

"Protestele continuă la nivel național, dat fiind faptul că, dincolo de nerespectarea de către Guvern, a angajamentelor asumate, angajaților sistemului fiscal li se încalcă, tot de către Guvernul României, un drept constituțional, și anume dreptul la grevă", arată sindicaliștii.

"Concomitent cu analiza căilor legale pe care le avem de urmat în susținerea revendicărilor noastre, Federația Națională a Sindicatelor din Finanțe va contesta răspunsul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale și va solicita sprijinul organismelor internaționale la care este afiliată", mai arată protestatarii. Angajații din sistemul fiscal atenționează că sunt determinați să continue lupta pentru susținerea revendicărilor lor și că nu se vor opri "în a solicita Guvernului respect și asumare angajamentelor luate".

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.