expresProiectul unui drum esențial pentru industria auto din țara noastră, drumul expres Pitești-Mioveni, prinde contur pas cu pas. Anunțul pentru achiziția publică a studiului de fezabilitate a fost urcat pe SICAP în cursul zilei de luni 21 august, după cum ne-au dezvăluit în exclusivitate reprezentanți din cadrul CNAIR. Ofertele trebuie evaluate cel târziu până la finalul lunii noiembrie, iar firma câștigătoare va avea la dispoziție 12 luni pentru realizarea studiului de fezabilitate, ce va costa aproape 600.000 de euro. Proiectul privind drumul expres Pitești-Mioveni a suferit până acum mai multe amânări. Firma Search Corporation, cea care câștigase în 2020 contractul pentru studiul de fezabilitate, a reziliat anul trecut contractul pentru că nu a putut respecta termenele.

Pentru ca acest proiect esențial să nu fie blocat, Consiliul Județean Argeș și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au parafat în noiembrie 2022 un parteneriat în vederea implementării în comun a elaborării studiului de fezabilitate pentru drumul expres Pitești – Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.