sedc-platile.jpgSEdC Mioveni anunță că există mai multe mijloace de plată pentru clienți. 

Aplicaţia "𝗣𝗮𝘆𝗣𝗼𝗶𝗻𝘁"

Aplicația PayPoint și utilizarea ei, este 100% gratuită. Nu există niciun cost sau comision ascuns, nicio limită pe numărul de facturi sau operațiuni efectuate. Aplicaţia este disponibilă pentru descărcare sub denumirea “PayPoint”, în Play Store şi App Store.

Mai multe detalii găsiți aici: https://paypointapp.ro/?page_id=3550

Aplicația "𝗨𝗻-𝗗𝗼𝗶 - 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗽𝗹ăț𝗶"

O altă aplicație prin care puteți plăti factura SEdC este "Un-doi Centrul de plăți", care este de asemnea gratuită, nu se percepe comision la efectuarea plăților, și este disponibilă pentru descărcare în Play Store, App Store și App Gallery.

Mai multe detalii găsiți aici: https://www.un-doi.ro/

Aplicația "𝗣𝗮𝗴𝗼"

Am introdus pentru clienții noștri o nouă modalitate de plată a facturii pentru serviciul de apă și canalizare. Aplicația Pago, prin intermediul căreia puteți efectua plăți electronice în mediul online, către diferiți furnizori de servicii, este accesibilă pentru a fi descărcată pe telefonul mobil, prin intermediul Apple App Store și Google Play, în mod direct, sau prin intermediul Site-ului, prin redirecționare.

Mai multe detalii găsiți aici: https://pago.ro/

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.