uzina-dacia11.jpgUzina Dacia de la Mioveni își va opri, din nou, producția în ziua de 30 iunie, și de data aceasta la baza deciziei stând lipsa componentelor electronice. Dacia anunță totuși că unele secții programul nu va fi întrerupt.

Uzina Vehicule Dacia (UVD) va avea programate activități în următoarele domenii:

mentenanță

piese schimb şi CKD

proiecte

pregătire și livrare vehicule către clienți

activități specifice 5 S.

 

La Uzina Mecanica și Șasiuri Dacia (UMCD), în mod excepțional și punctual, vor fi programate activități în următoarele domenii:

Departament Motoare – activitate proiect HR12 (Uzinaj/Preuzinaj Carter şi Chiulasă)

Departament Turnătorie clienți externi + asigurare demaraj proiecte

Uzinaj Aluminiu – asigurare demaraj proiecte

Lucrări de mentenanță pe tot perimetrul uzinei.

„DLRo își va adapta programul de lucru și numărul de personal în funcție de programul de lucru al UVD, UMCD și de nevoile clienților externi. Din aceleași motive, activitatea departamentului Exploatare din AILN, se va desfășura într-un singur schimb în perioada 26 iunie-14 iulie. Salariații care vor sta acasă vor fi plătiți cu 85% și tichet de masă.”, mai anunță Uzina Dacia.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.