benzinarie.jpgPetrom, lierul pieței de distribuție a carburanților, a scumpit azi benzina și motorina vândute în stațiile proprii, la două zile de la precedenta majorare de preț.

Stațiile Petrom afișează pe data de 9 iunie 2023 un preț al benzinei standard de 6,62 lei/litru, în timp ce prețul motorinei standard de 6,57 lei/litrul.

Așadar, față de ziua anterioară, Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a scumpit și benzina și motorina cu patru bani pe litru.

Precedenta modificare de preț a avut loc acum două zile, când compania a scumpit benzina cu șapte bani pe litru și motorina cu cinci bani pe litru. Anterior, la data de 1 iunie, Petrom a ieftinit benzina cu trei bani pe litru după ce, cu două zile în urmă, scumpise benzina cu șase bani pe litru ieftinise motorina cu doi bani pe litru.

Atunci, la finalul lui mai, în premieră după mulți ani, benzina a devenit mai scumpă decât motorina, situație care, după cum se vede, se menține.

 

Petrom este lider pe piața distribuției de produse petroliere cu amănuntul, cu o rețea de 555 de stații de distribuție, dintre care 393 Petrom și 162 OMV.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.