drum legatura

În această săptămână s-a semnat un contract foarte important pentru infrastructura Argeșului. Este vorba de semnarea contractului pentru studiul de prefezabilitate al drumului Găneasa – Tigveni, drum ce va face legătura între autostrada Sibiu-Pitești și drumul expres Pitești-Craiova. Valoarea contractului este de 1,19 milioane lei fără TVA, termenul de finalizare fiind de opt luni. Prin acest studiu de prefezabilitate se va stabili dacă drumul Găneasa-Tigveni va avea profil de autostradă sau drum expres.

Viitorul drum va avea o lungime de 100 de kilometri și va fi în cea mai mare parte pe teritoriul județului Argeș. Dacă toate etapele merg conform graficului, lucrările vor începe până la finalul anului 2025.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.