autostrada

După ce în 2022, timp de mai multe luni, firma ce realizează tronsonul 5 (Curtea de Argeș-Pitești) al viitoarei autostrăzi Sibiu-Pitești a avut întârzieri importante în ceea ce privește lucrările, după ce oficialii de la CNAIR au dat mai multe avertismente companiei WeBuild, lucrurile au intrat pe făgașul normal.

”La ora actuală, stadiul lucrărilor la tronsonul 5 este de aproape 30%, constructorul fiind în grafic în ceea ce privește calendarul lucrărilor asumate prin contract”, au precizat pentru FinanciarPress.ro oficiali din cadrul CNAIR.

Lucrările la tronsonul 5, ce are o lungime de 30,35 kilometri, au început în septembrie 2021 și trebuie finalizate cel târziu în toamna lui 2025. Valoarea contractului este de 1,7 miliarde lei fără TVA, finanțarea fiind asigurată în întregime din fonduri UE.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.