nicolae-velcea-bun.jpgPrimarul Nicolae Velcea din Ștefănești anunță că a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții „Modernizare străzi locale în orașul Ștefănești: strada Izvorani, strada Valea Mare - Enculești, strada Ion Pilat, strada Zăvoi”, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), proiect finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Valoarea investiției este de 13.041.981,55 lei.
 
"Modernizarea infrastructurii de drumuri locale este una din priorităţile noastre, așa cum am promis la preluarea mandatului.
 
Rămânem în continuare consecvenţi în încercările noastre de a obţine cât mai multe fonduri europene și guvernamentale pentru orașul nostru!", transmite primarul Nicolae Velcea. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.