acarom dacia premiiEdiția din acest an a AUTOMOTIVE FORUM & AWARDS FOR EXCELLENCE GALA organizată la finalul săptămânii trecute de către The Diplomat-Bucharest – Automotive Today, și-a desemnat câștigătorii în cadrul unui eveniment dedicat exclusiv industriei auto din România.

În cadrul acestei ediții a Galei Premiilor Industriei Auto din România s-au înscris companii, manageri și proiecte ale celor mai inovative si performante companii din sectorul auto și industriile conexe din România pentru 15 categorii.

Iar Argeșul a fost reprezentat la vârf, obținând două trofee. Dacia a obținut trofeul ”Marca eco-smart a anului” pentru conceptul Manifesto, în timp ce ACAROM (Asociația Constructorilor de Automobile din România), cu sediul la Pitești, a fost recompensată cu Trofeul pentru ”Leadership în industria auto”, premiu ce a fost ridicat de către Adrian Sandu, secretarul general al ACAROM.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.