marcea

CASA DE VINURI Ștefănești S.R.L anuntă lansarea proiectul cu titlul „Grant pentru Capital de lucru AGRI-FOOD” proiect  nr. RUE M2-AGRI-2864 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru, acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituită prin OUG nr. 61/06.05.2022.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) și Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului (AIMMAIPE) respectiv 20.06.2022.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societății CASA DE VINURI Ștefănești S.R.L în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

  • menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

  • menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 325.111,10 lei (valoare totală) din care: 282.705,30 lei grant si 42.405,80 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

  

Persoană de contact:

 

Smadu Florin - Cosmin – administrator

 

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Telefon: 0722 183 323

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.