casa-verde-cu-fotovoltaice.jpgMinisterul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) anunţă că lansează, marţi, apelul de proiecte pentru două măsuri de eficienţă energetică dedicate mediului de afaceri. Ghidurile Solicitantului au fost actualizate.

Măsurile sunt cuprinse în două scheme de ajutor de stat şi o schemă de ajutor de minimis, pentru care au fost publicate Ghidurile Solicitantului la 29 septembrie.

Conform sursei citate, pentru una dintre schemele de ajutor de stat, care vizează sprijinirea IMM-urilor şi a întreprinderilor mari în implementarea unor măsuri de îmbunătăţire a eficienţei energetice a clădirilor industriale şi construcţiilor anexe şi a clădirilor pentru prestări servicii şi construcţii anexe la nivelul întreprinderilor, apelurile se deschid marţi.

Tot de marţi, va fi disponibil call center-ul pentru obţinerea informaţiilor privind proiectele ce urmează a fi depuse pe platforma IMM Recover.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.