tronson 5

Începute acum mai bine de un an, în septembrie 2021, lucrările la tronsonul 5 (Curtea de Argeș-Pitești) al autostrăzii Sibiu-Pitești au mers foarte încet timp de mai multe luni în această primăvară din cauza neseriozității firmei italiene WeBuild, care printre altele a refuzat inițial să se ocupe de relocarea utilităților de pe traseu și nu a avut suficienți angajați.

Din fericire, de mai multe săptămâni și după mai multe controale ale CNAIR, situația s-a îmbunătățit semnificativ. ”Inițial, antreprenorul nu s-a mobilizat așa cum ne-am fi așteptat. Acum însă, mobilizarea a luat amploare pe șantier, iar stadiul lucrărilor la tronsonul 5 a depășit 20%”, a declarat Cristian Pistol, directorul CNAIR, în cadrul dezbaterii “Momentul adevărului. Ce facem cu infrastructura și cu transporturile rutiere?”, organizate marți 4 octombrie la Ramada Pitești de PNL Argeș, prin Comisia de Transporturi.

Tronsonul 5 are 30,35 kilometri și trebuie finalizat până în octombrie 2025.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.