GorghiuPNL Argeș, prin Comisia Județeană de Transporturi organizat marți 4 octombrie la Hotelul Ramada din Pitești dezbaterea “Momentul adevărului. Ce facem cu infrastructura și cu transporturile rutiere?”. O dezbatere mult așteptată la care, alături de înalți oficiali din București, au fost prezenți zeci de oameni de afaceri și transportatori din Argeș. O dezbatere foarte deschisă și interactivă la care s-au pus întrebări pertinente și fără ocolișuri.

Alături de Alina Gorghiu, președinte interimar al Senatului au fost prezenți Cristian Pistol, director general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ion Popa, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Radu Perianu, prefect al Județului Argeș, Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Toma Petcu, Președintele Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Senat, Eugen Pârvulescu, Membru al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Senat, pe Alin Nica, Președintele Comisiei Naționale de Transporturi a PNL și Președintele Consiliului Județean Timiș și Florin Alexe (originar din Argeș) - vicepreședinte al Camerei Deputaților.

O mențiune aparte se cuvine pentru Alina Gorghiu. De când s-a întors în Argeș, aceasta a arătat o implicare constantă pentru județul în care a crescut. Și prin organizarea acestei dezbateri foarte importante, Alina Gorghiu a arătat că îi pasă de Argeș. Și discursul său de deschidere a fost unul extrem de bine punctat.

”Argeșul are Transfăgărășanul, cel mai spectaculos drum din Europa, precum și cele mai ”spectaculoase” gropi din România pe drumurile județene și naționale. Infrastructura județului Argeș numără peste 1.200 kilometri. Prin Programul Anghel Saligny se vor investi 1,5 miliarde lei în proiecte ce se referă la drumurile din județul Argeș. Știu să sun la ministere, să deschid uși, sunt încăpățânată când este vorba de Argeș și de rezolvarea problemelor din județ”, a declarat Alina Gorghiu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.