dusterCarpoint, o firmă din Germania specializată de mai mulți ani în modificări spectaculoase de automobile, vinde pe site-ul său oficial numeroase modele modificate ale Dacia, iar cel mai scump autoturism vândut este un Duster, pus la vânzare din această săptămână. Prețul acestuia ajunge la 33.000 de euro. Modelul, ce poartă numele Duster Prestige TCe 150 4WD FACELIFT are printre altele ca dotări: Folie de culoare verde/bej cu efect perlat (avocado mat), sistem de evacuare special realizat cu 2 țevi de eșapament negru, jante din aliaj de 19 inchi în negru, borduri în negru, bare față de culoare neagră, șine de acoperiș în negru, barele față și spate în negru, grila radiator în negru, flancuri pentru aripi, benzi de ușă în negru, antenă rechin în negru, praguri din oțel inoxidabil „Carpoint”. Edition", covorașe din velur "Carpoint Edition", indicatoare laterale LED de culoare neagră.

Modelul are un motor de 1,3 litri pe benzină, 150 de cai-putere, transmisie manuală cu șase trepte, scaune încălzite, cameră de marșarier, precum și geamuri electrice față și spate.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.