frigidere.jpgMâine, 24 iunie, începând cu ora 10:00, românii care și-au făcut cont de utilizator în aplicația Administrației Fondului pentru Mediu pot genera vouchere pentru achiziția de mașini de spălat rufe și vase și frigidere. Selecția voucherelor se poate face până în data de 30 iunie sau până la epuizarea bugetului de 25 de milioane de lei disponibil în această etapă. Cei care nu și-au făcut deja cont, mai au timp până astăzi, 23 iunie, ora 23:59.

După generarea voucherelor, cei înscriși în program vor primi un mesaj de validare a voucherului. Ulterior, la adresa de e-mail menționată în momentul creării contului de utilizator, vor pimi voucherul în format PDF, spre ă-l folosi la retaileri. Cu acest voucher se pot face achiziții atât de la magazinele online cât și de la magazinele fizice.

Voucherele pot fi folosite doar  în perioada 24 iunie- 14 iulie, la retailerii acceptați în program.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.