apa-oprita.jpgSocietatea Apă Canal 2000 SA Pitești va sista furnizarea apei potabile astăzi, 22 iunie 2022, în Pitești, în intervalul orar 09:00 – 15:00 în anumite zone din Pitești.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Ştefan Ciobanu, Case, CET, bl B1a, Prundu și agenții economici Auchan și Wolkswagen.

Oprirea furnizării apei potabile pe conducta CET DN 200 este necesară pentru executarea lucrărilor de înlocuire a vanei dn 200.

Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești își cere scuze față de abonații afectați de această sistare a apei potabile și îi roagă să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.