rabla1.jpgCele două programe prin care se pot cere bani de la stat pentru cumpărarea de mașini noi, respectiv Rabla Clasic, prin care pot fi înlocuite mașinile vechi cu unele noi, mai puțin poluante, și Rabla Plus, prin care se pot cumpăra mașini electrice sau hibride, au avut o nouă sesiune de înscrieri în aceată lună, ce a debutat pe 13 mai și se încheie azi. Următoarea sesiune e programată să înceapă pe 30 septembrie, ceea ce înseamnă că, pe parcursul verii, cei interesați să-și schimbe mașina nu vor putea cere bani de la stat. Pentru acest an, regulile celor două programe Rabla au suferit o serie de modificări importante, printre care și posibilitatea de a casa două mașini, dar și obligația de a casa o mașină și în cazul programului Rabla Plus. Cu excepția sumelor ce pot fi cerute prin intermediul fiecăruia dintre cele două programe Rabla, procedurile ce trebuie urmate de o persoană fizică pentru a primi bani de la stat pentru a-și înlocui mașina, atât în cazul Rabla Clasic, cât și în cel al programului Rabla Plus, sunt aproape identice.
Următoarea sesiune va demara în 30 septembrie și se va încheia în 14 octombrie, potrivit calendarului stabilit de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).
 
 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.