dacia 01

ACAROM a făcut publice datele privind înmatriculările de autoturisme noi din România pentru primele trei luni din acest an. Acestea au ajuns la un volum de 28.978 unități, cu apoape 40% mai mult comparativ cu ianuarie-martie 2021, când fuseseră înmatriculate doar 20.762 unități.

Dacia este lider detașat pe primele trei luni ale acestui an, cu 7.395 mașini înmatriculate, urmată fiind de Hyundai (2.667), Ford (2.222) și Skoda (2.001). Numărul autoturismelor Dacia înmatriculate aproape s-a dublat comparativ cu primele trei luni din anul trecut, când fuseseră înmatriculate doar 3.830 unități.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.