zahariaConstantin Zaharia, patronul fabricii de pâine Zaris de la Mărăcineni, a avut una dintre cele mai apreciate intervenții în cadrul Forumului Business în Argeș, desfășurat luni 28 februarie la Hotelul Ramada din Pitești. Constantin Zaharia angajează de mai mulți ani lucrători din Asia, în special din Nepal și Vietnam, cărora le oferă salarii bune, alături de cazare și masă. ”Mulți dintre angajații asiatici stau la noi câteva luni, iar după ce obțin permisul de ședere pleacă în alte țări fără să ne anunțe. Cerem să fim anunțați cu 20 de zile înainte, așa cum prevede Codul Muncii”, a declarat Constantin Zaharia.

 

Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, a fost de acord cu nemulțumirile managerului de la Zaris, adăugând și că ”ar trebui legată viza de muncă pentru salariații străini de durata contractului de muncă”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.