tren.jpgCFR: Noul „Mers al Trenurilor” intră în vigoare din 12 decembrie 2021. Noutăți în Argeș

Societatea CFR Călători anunță că, începând cu data de 12 decembrie 2021, intră în vigoare noul „Mers al Trenurilor 2021-2022”, ce va fi valabil până la data de 10 decembrie 2022.

 

CFR precizează că oferta de transport feroviar de pasageri este adaptată cererii de piaţă atât prin optimizarea duratelor de parcurs, cât şi a programului şi capacităţii de transport, în limita resurselor disponibile

În noul Mers al Trenurilor 2021-2022 vor circula zilnic în medie 1200 trenuri operate de CFR Călători, în funcție de perioada din an.

 

În ceea ce privește Argeșul, în În relația Pitești – Craiova și retur va circula o pereche de trenuri (RE 9013 și RE 9014) la legătură cu trenurile IR 72 și  IR 73 (Bucureşti  Nord – Budapesta şi retur).

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.