loganACAROM (Asociaţia Constructorilor de Automobile din România) a făcut publice datele privind înmatriculările de autoturisme noi în ţara noastră. Cumulat, înmatriculările de autoturisme noi în România au ajuns în perioada ianuarie-septembrie a.c. la 88.262 unităţi, ceea ce înseamnă o creştere de 4,33% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

 

Tot pentru aceeaşi perioadă, Dacia este lider detaşat la înmatriculările de autoturisme noi (23.770 unităţi, o uşoară scădere faţă de perioada similară din 2020, când a vândut 26.128 unităţi), urmată la mare distanţă de Toyota (6.642 unităţi), Hyundai (6.513), Skoda (6.489), Volkswagen (6.229) şi Renault (5.420).

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.