protest daciaTimp de aproximativ două ore, peste 300 de salariaţi de la departamentul Montaj al uzinei Dacia au făcut un protest spontan miercuri 14 iulie, reclamând faptul că este nevoie de o suplimentare a posturilor de lucru din cauza creşterii gamei de modele şi a complexităţii acestora.

 

„Protestul a durat aproximativ două ore. Oamenii au reclamat că posturile de lucru sunt mai încărcate pentru că în producţie sunt trei noi modele de autoturisme mult mai complexe şi este nevoie de personal suplimentar pentru a îi ajuta. Conducerea Dacia şi-a luat angajamentul că se va aduce personal suplimentar în acea zonă şi că se vor găsi soluţii”, ne-a precizat Viorel Ungureanu, liderul Sindicatului Dacia.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.