duster.jpg

Dacia a prezentat marţi 22 iunie noul Duster. Iar modelul are numeroase dotări spectaculoase. La interior, noul Duster dispune de acum de o consolă centrală înălțată, prevăzută cu o cotieră culisantă. Tot la capitolul noutăți remarcăm cele două sisteme multimedia și noul ecran de 8 inci, dar și cutia de viteze automată EDC cu dublu ambreiaj. Noul Duster va fi comercializat din septembrie 2021 în versiunile 4x2 și 4x4.

Duster este primul model Dacia echipat cu semnalizatoare cu LED (în față). Această tehnologie este utilizată și pentru faza de întâlnire (cu acționare automată în echiparea de serie) și pentru iluminarea plăcii de înmatriculare.

Gama de motorizări a fost și ea reînnoită, asigurând un plus de plăcere la volan dar și diminuarea emisiilor de CO2. Noul Duster este disponibil de acum și în varianta echipată cu cutia automată EDC cu 6 trepte, cuplată cu motorul TCe 150. Versiunea ECO-G 100 dispune de un rezervor GPL a cărui capacitate a fost mărită cu aproape 50%, până la 49,8 litri.

Noul Duster dispune de o gamă completă de motorizări, adaptate oricărui tip de utilizare și care răspund normei Euro 6D Full. Iată care sunt acestea:

- Diesel : dCi 115, în variantele 4x2 sau 4x4, cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

- Benzină :

    TCe 90 în varianta 4x2 cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

    TCe 130 în varianta 4x2 cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

    TCe 150 în varianta 4x4 cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

    TCe 150 în varianta 4x2 cu cutia de viteze automată EDC cu 6 trepte.

- Alimentare mixtă benzină-GPL : ECO-G 100 în varianta 4x2 cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.