miutescuPrezent la conferinţa de presă a PNL Argeş alături de ministrul Raluca Turcan, deputatul Adrian Miuţescu a venit joi 27 mai cu o veste excelentă: după ani de eforturi din partea sa şi a colegilor săi, proiectul pârtiei de schi de la Molivişu devine realitate. Un pas esenţial va fi făcut în seara zilei de joi, când în şedinţa de Guvern se va aproba scoaterea din fondul forestier a terenului necesar la Arefu pentru realizarea pârtiei de schi de la Molivişu.

 

„Şedinţa de Guvern de joi are pe ordinea de zi un proiect important, scoaterea din fondul forestier a terenului de 3,070 hectare din comuna Arefu pentru realizarea pârtiei de schi de la Molivişu. Acest proiect stă în aşteptare de 10 ani în diversele culoare administrative. Am promis că ne vom ocupa de acest proiect. Împreună cu ADI Molivişu am bătut drumurile la toate ministerele din Bucureşti, am luat avizele necesare. În următoarele ore proiectul pârtiei de la Molivişu va deveni un fapt împlinit. Este un obiectiv pe care l-am promis şi este realizat. După aprobarea Hotărârii de Guvern vom trece la faza de investiţii”, a subliniat Adrian Miuţescu.

 

Proiectul se derulează cu ajutorul ADI Molivişu şi al Consiliului Judeţean Argeş. „Am colaborat excelent cu echipa PNL”, a declarat Gabriel Dică, preşedintele ADI Molivişu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.