tronson 5Week-endul trecut, Mariana Ioniţă, directorul CNAIR a vizitat zona unde vor începe lucrările la tronsonul 5 al autostrăzii Sibiu-Piteşti. Prilej cu care aceasta a postat pe contul oficial de Facebook al CNAIR informaţii legat de acest tronson important, inclusiv când vor începe lucrările.

Iată ce a spus Mariana Ioniţă: „„Pe lotul 5, aproape de Piteşti au început şi o serie de lucrări pregătitoare, organizarea de şantier, instalarea staţiilor de beton, de asfalt, se pare că la sfârşitul lunii mai, printr-o organizare bună şi punerea la punct a tuturor documentelor, cel târziu la începutul lunii iunie, şantierul va începe şi aici şi aşa vom avea circa 47 de kilometri de autostradă în lucru între Sibiu şi Piteşti, celelalte trei sectoare fiind în procedură de achiziţie publică”.

Contractul pentru tronsonul cinci Curtea de Argeş-Piteşti a fost semnat în mai 2020 cu compania Astaldi din Italia pentru suma de 1,7 miliarde lei fără TVA.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.