daciaACAROM a dat publicităţii datele privind înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea Europeană în primele două luni din acest an. În lunile ianuarie şi februarie au fost înmatriculate cumulate 1,49 milioane autoturisme, reprezentând o scădere de 21,7% faţă de perioada similară din 2020.

România este pe locul 14 în UE, cu 12.901 autoturisme noi înmatriculate în primele două luni. Şi tot în primele două luni, Grupul Renault a vândut în Uniunea Europeană 151.834 unităţi, dintre care 54.733 au fost ale mărcii Dacia, o scădere de 12,8% faţă de perioada similară din anul trecut.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.