Auchan-Piteti.jpg

 

Auchan şi Glovo au încheiat un parteneriat prin care peste 4000 de produse din oferta celor 33 de hipermarketuri ale retailerului francez vor putea fi comandate online pe aplicaţia Glovo, în toate cele 18 oraşe, inclusiv Pitești, în care Auchan este prezent cu astfel de magazine. Livrările vor fi efectuate în maximum 60 de minute de la plasarea comenzii.

Auchan este prezent în Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara.

„Ne bucură faptul că Auchan se alătură listei de parteneri Glovo şi că vom putea livra produse din toate cele 33 de hipermarketuri. Ne vom continua planurile de extindere, atât la nivel de oraşe, dar şi la nivel de parteneri, astfel încât utilizatorii Glovo să regăsească toate produsele de care au nevoie în aplicaţie.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.