daciaConform datelor furnizate de către ACAROM, înmatriculările de autoturisme noi în România au crescut în noiembrie 2020 cu +1,24% faţă de noiembrie 2019, atingând un volum de 13.253 unităţi. 

Pe primele 11 luni din 2020, numărul autoturismelor noi inmatriculate este de 110.377 unităţi, ceea ce reprezinta o scadere cu 25,31% comparativ cu perioada similară din 2019.

Dacia este în continuare lider detaşat la înmatriculările de autoturisme noi în ţara noastră, cu 34.557 unităţi în primele 11 luni, în scădere totuşi cu 23,73% faţă de perioada similară a anului trecut. Dacia este urmată în clasament de Renault, Skoda, Volkswagen şi Ford.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.