adrian sanduSecretar general al ACAROM şi candidat PNL Argeş pentru Camera Deputaţilor, Adrian Sandu a vorbit vineri 27 noiembrie despre cât de importantă este dezvoltarea infrastructurii pentru ţara noastră, pentru a atrage investiţii importante. Expert în industria auto, cu o vechime de 20 de ani, Adrian Sandu a spus că „s-au pierdut multe proiecte pe industria auto din cauza lipsei infrastructurii în România”.

 

Adrian Sandu a făcut referire şi la numeroasele proiecte pe infrastructură pe care le are în derulare guvernul condus de către Ludovic Orban, precizând că „drumul expres Piteşti-Mioveni, o prelungire a autostrăzii A1, este o prioritate”.

 

În acest an a avut loc licitaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru drumul expres Piteşti-Mioveni, valoarea proiectului fiind de 3,7 milioane lei, 85% din sumă fiind finanţată de către Uniunea Europeană. Studiul de fezabilitate trebuie finalizat până pe 28 februarie 2022.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.