MikeElectroarges.jpg

 

Producătorul de electrocasnice Electroargeş din Curtea de Argeş l-a numit pe Mike Campan în funcţia de director general interimar, începând cu data de 13 noiembrie, cu un mandat de 6 luni, dar nu mai târziu de numirea unui nou director general. Până în acest moment, Mike Campan a deţinut funcţia de Consilier de Dezvoltare în cadrul Electroargeş.

Cu o experienţă de 21 de ani în roluri manageriale de top în industria auto şi electronică, în companii internaţionale precum Fujikura, Euro Tyres Manufacturing, Solectron, Flextronics, Mike Campan s-a alăturat companiei Electroargeş în octombrie 2020 în calitate de Consilier de Dezvoltare. Anterior, el a fost timp de cinci ani Business Unit Director la divizia Fujikura din Europa şi Africa de Nord, având în subordine 6.400 de angajaţi şi mai multe fabrici din 8 ţări.

Mike Campan s-a născut în Bucureşti şi la 12 ani a emigrat cu familia în Statele Unite, unde a absolvit Inginerie Mecanică la Arizona State University. Deţine un MBA - Keller Graduate School of Management, Arizona.

Compania Electroargeş este unul dintre cele mai cunoscute mărci româneşti, înfiinţată în anul 1971, fiind specializată în producţia de aparate electrocasnice, aparate de uz gospodăresc, aparate profesionale pentru dotări hoteliere şi industriale, unelte electrice portabile, dispozitive, scule şi truse de scule, vibratoare pentru compactat beton şi echipamente auto.

Din 1991, Electroargeş a devenit societate pe acţiuni, cu capital majoritar de stat. Potrivit datelor de la BVB, compania este deţinută în proporţie de 36,8% de Investments Constantin, în timp ce Tudor Dumitru deţine 12,8% din capitalul social. Compania a primit în acest an din partea Ministerului Finanţelor Publice un ajutor de stat de maximum 27,7 milioane de lei pentru extinderea capacităţii de producţie.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro