- Wednesday, 31 May 2017
- Written by FINANCIARPRESS.RO
- Hits: 2057
Apa KANGENA ionizată i-a învățat pe japonezi să folosească atât apa acidă cât și pe cea alcalină. Se poate folosi cu multe beneficii în bucătarie – începând cu prepararea mâncării. Înmuierea în apa puternic alcalină îndepărtează mirosurile puternice ale cărnurilor și peștelui precum și gustul amar al unor legume. Apa puternic alcalină dizolvă și înlătură pesticidele și alte chimicale din fructe și alimente.
Când vorbim de gătit, apa alcalină (pH8,5 – 9,5 ) reduce timpul de fierbere cu 25-30%. Când apa alcalină se folosește pentru cafea și ceai, se reduce gustul amar dar aroma rămâne neschimbată. - Apa puternic acidă omoară microbii de pe alimente și suprafețele de preparare în doar câteva secunde. Stropiți legumele și fructele cu apă puternic acidă înainte de a le înmuia în apa puternic alcalină. Unele fructe sau legume precum cireșele, prunele, strugurii, căpșunile, varza roșie, vinetele și sparanghelul conțin culori vii, naturale. Spalându-le în apa acidă (fie de frumusețe, fie pentru a îndepărta aciditatea ) le va ajuta să-și păstreze culorile naturale la fierbere. Aceste alimente vor arăta mult mai apetisante.
Moto: "Secretul longevității este apa pe care o consumi” HENRI COANDA
Informatii: Send’92 - PITESTI, telefon: 0744 318 601
Popular Articles
- Most read
Publicitate