send.jpgApa KANGENA  ionizată i-a învățat pe japonezi să folosească atât apa acidă cât și pe cea alcalină. Se poate folosi cu multe beneficii în bucătarie – începând   cu   prepararea  mâncării.  Înmuierea în apa   puternic alcalină îndepărtează mirosurile puternice ale  cărnurilor și peștelui precum și gustul amar al   unor legume.  Apa puternic alcalină dizolvă și înlătură pesticidele și alte chimicale din fructe și alimente.

Când vorbim de gătit, apa alcalină (pH8,5 – 9,5 ) reduce timpul de fierbere cu 25-30%. Când apa alcalină   se folosește pentru cafea și ceai, se reduce gustul amar dar aroma rămâne neschimbată. - Apa puternic   acidă omoară microbii de pe alimente și suprafețele de preparare în doar câteva secunde. Stropiți legumele și fructele cu apă puternic acidă înainte de a le  înmuia în apa  puternic alcalină. Unele fructe   sau legume precum cireșele, prunele, strugurii, căpșunile, varza roșie, vinetele și sparanghelul conțin culori vii, naturale. Spalându-le în apa acidă (fie de frumusețe, fie pentru a îndepărta aciditatea ) le va ajuta să-și păstreze culorile naturale la fierbere. Aceste alimente vor arăta mult mai apetisante.

     Moto: "Secretul longevității este apa pe care o consumi”  HENRI COANDA

Informatii: Send’92 - PITESTI, telefon: 0744 318 601

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.