Posta.jpg

O nouă reţea de transport a fost dezvoltată de Compania Naţională Poşta Română. Aceasta asigură livrarea trimiterilor poştale, din anumite clase de servicii, la sediul sau domiciliul clienţilor, în orice localitate de pe teritoriul țării.

 „Pentru a onora cerinţele clienţilor, manifestate prin creşterea exponenţială a comenzilor online şi a trimiterilor internaţionale import, Poşta Română a dezvoltat o nouă reţea de transport care să asigure livrarea mecanizată, având suport logistic dedicat, în fiecare localitate de pe teritoriul României. Aceasta este proiectată pe un număr de 167 de subunităţi poştale (157 în mediul urban şi 10 în mediul rural), care au fost dotate cu suportul logistic şi uman necesar – autovehicule, infrastructură IT, de comunicaţii şi agenţi curieri”, se arată într-un comunicat al CNPR.

Astfel, prin Serviciul StaiAcasă Plus, se oferă livrare la „uşă” şi distribuţie rapidă clienţilor care comandă alimente la temperatură ambientală, dar şi produse nealimentare, de la retailerii care încheie contracte cu Poşta Română. Dacă, la data lansării acestui serviciu (aprilie 2020), StaiAcasă Plus era disponibil doar în reşedinţele de judeţ şi în localităţile limitrofe, în limita a 20 km, în prezent acesta se prestează în toate localităţile din România, pentru colete cu o greutate maximă de 30 kg.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro