orbanPrezent miercuri 16 septembrie la Piteşti la semnarea contractelor pentru proiectarea şi execuţia tronsoanelor 3 şi 4 (63 km în total) ale drumului expres Piteşti-Craiova, împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, premierul Ludovic Orban a venit cu veşti foarte bune pentru Argeş privind proiectele de investiţii majore.

„Deplasarea mea în judeţul Argeş a urmărit mai multe investiţii. Am fost la sala polivalentă din Piteşti, un proiect extrem de important, ce evoluează în conformitate cu contractul. Sunt în măsură să vă spun că pentru tronsonul 3 Tigveni-Cornetu documentaţia de licitaţie a fos transmisă către SEAP. Practic demarează oficial licitaţia pentru tronsonul 3 din autostrada Piteşti-Sibiu. Săptămâna viitoare va fi transmisă pentru avizare şi pentru tronsonul 2-Cornetu-Boiţa”, a declarat Ludovic Orban.

 Ministrul Lucian Bode a declarat cu privire la autostrada Sibiu-Piteşti: „În secţiunea 1 se lucrează foarte bine, lucrările sunn finalizate în procent de 23%. Estimăm 10 noiembrie ca termen de depunere a ofertelor pentru tronsonul 3 Tigveni-Cornetu, în lungime de 37 km. În prima parte a anului viitor vom semna contractul de proiectare şi execuţie. Am decis să construim şi o legătură de 23 km de la Tigveni către Râmnicu-Vâlcea, am numit-o secţiunea şase a autostrăzii”.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro