daciaÎnmatriculările de autoturisme noi in Romania au ajuns în primele şase luni la 49.616 unităţi, în scădere cu -30,72% faţă de perioada similară din 2019.

Conform datelor furnizate de către ACAROM, pe mărci, Dacia rămâne detaşat pe primul loc, cu 14.572 unităţi înmatriculate în perioada ianuarie-iunie în România, o scădere de 31,83% faţă de perioada similară din 2019. Pe locul doi este Volkswagen-3.996 unităţi (-22,54%), podiumul fiind încheiat de Skoda-3.877 unităţi (-30,36%).

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.